BiziMan

BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genaamd, speciaal ontwikkeld voor KMO's die hun administratie snel en veilig willen beheren. Het programma werkt online en kan dus zowel op het werk, thuis of zelfs op reis gebruikt worden.

Modules

Het pakket is opgebouwd uit verschillende modules en kan aangepast worden naar de behoefte van de klant. U kan kiezen uit deze modules en betaald dus enkel dat wat u nodig heeft. Door deze modules is BiziMan ook een programma dat steeds meer mogelijkheden heeft. Zo is er recent een module bijgekomen voor garages waarin de garagist alle gegevens over het uitgevoerde werk per wagen kan opslagen, factureren en raadplegen.

De volgende modules zijn reeds beschikbaar in BiziMan:

  • Klantenbeheer
  • Offertes/Facturatie
  • Werkbonnen voor klanten
  • Wagenpark per klant (Garages)
  • Werkbonnnen per wagen (Garages)
  • Kalender
  • Productenbeheer
  • Mogelijkheid tot integratie met webshop
  • ...

Webshop

Beheer de producten op uw website of webshop volledig in BiziMan.
Ook opzetten van leveringskosten, promoties, acties, ... kan dankzij de webshop module van BiziMan.

Op maat aanpassen

Dankzij de unieke architectuur kan BiziMan zeer gemakkelijk aangepast worden aan de wensen van u bedrijf.
Of het nu gaat om een uniek soort product, of een volledige eigen manier van werken, BiziMan biedt u steeds de ondersteuning die u zoekt.

Gebruiksvriendelijk

BiziMan werkt als en heeft de look en feel van een website. Dat maakt BiziMan uiterst gebruiksvriendelijk is voor iedere gebruiker. Duidelijk iconen en de overzichtelijke layout zorgen voor een vlotte bediening.

Back-up

Al uw gegevens staan veilig op onze server en er worden zorgvuldig back-ups bewaard op verschillende locaties zodat u geen gegevens kan verliezen.

Printscreen

 

BiziMan

KMO pack

Het KMO website pack is een ideale manier om uw producten aan een breed online publiek bekend te maken. Via de MEB heeft u zelf controle over uw producten.

Lees meer

 

Starters pack

Met het starters pakket kan u uw zaak online presenteren aan potentiële klanten. U kan het effect van een website meten en indien nodig uitbreiden met een MEB.

Lees meer

 

KMO pack

Beheer uw administratie met BiziMan en bespaar tijd en geld. Kies uit de verschillende modules die uw bedrijf nodig heeft. U kan van thuis uit werken en uw data wordt veilig bewaard.

Lees meer