Websites

Een goed ontworpen website hoeft niet persé duur te zijn. BETOWEB staat garant voor duidelijke afspraken en één offerteprijs, zonder onverwachte en verdoken kosten. U kan bij ons ook terecht voor alle webtools en software.

Websites halen voordeel uit visuele aspecten die de klant naar uw bedrijf lokken. Het is net zo belangrijk als een herkenbaar logo. Een boodschap in een ander jasje steken kan ook helpen om vernieuwde interesse op te wekken voor de diensten en produkten van uw bedrijf. Het design weerspiegelt de kwaliteit dat uw bedrijf te bieden heeft.

Het design weerspiegelt de kwaliteit van uw bedrijf

Buiten het ontwerp van uw site, zorgt BETOWEB er ook voor dat uw website kan gevonden worden via zoeksites en bezorgen wij u bezoekersstatistieken waarop u uw bezoekers op de voet kunt volgen.

Webshops

Indien u graag uw produkten online wil verkopen, heeft BETOWEB alles in huis om het u makkelijk te maken. Onze webshops zijn uitermate eenvoudig in onderhoud en zullen u veel tijd besparen. Een Webshop Pro houdt zorgvuldig al uw transacties en stockbeheer bij. U kan producten aan elkaar linken om bijvoorbeeld accesoires van een produkt te promoten.

U kan zelf bepalen hoeveel produkten u online zet en hoe deze wil presenteren. Wij zorgen ervoor dat alles steeds mooi en correct wordt weergegeven.

Indien u interesse heeft in een webshop, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een demonstratie.

KMO pack

Het KMO website pack is een ideale manier om uw producten aan een breed online publiek bekend te maken. Via de MEB heeft u zelf controle over uw producten.

Lees meer

 

Starters pack

Met het starters pakket kan u uw zaak online presenteren aan potentiële klanten. U kan het effect van een website meten en indien nodig uitbreiden met een MEB.

Lees meer

 

KMO pack

Beheer uw administratie met BiziMan en bespaar tijd en geld. Kies uit de verschillende modules die uw bedrijf nodig heeft. U kan van thuis uit werken en uw data wordt veilig bewaard.

Lees meer